Porsche показа новия Cayenne /видео/
Секция: Автомобили
24 Юли 2014 13:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Porsche показа новия Cayenne /видео/

/КРОСС/ Porsche разпространи първите подробности на определеното от компанията като ново поколение CAYENNE. Луксозният всъдеход, който се очаква да бъде лансиран на пазара в Европа през октомври тази година, идва с редица козметични промени по екстериора, свързани основно със стилистиката на предните и задните светлини, и ще се предлага в пет основни версии- Cayenne Diesel, Cayenne S, Cayenne S Diesel и Cayenne Turbo.

Основни акценти в портфолиото на новата версия на Cayenne е хибридната модификация Cayenne S E-Hybrid и новият 3.8 литров, V6 битурбо двигател при варианта Cayenne S.

Хибридният Cayenne е в състояние да измине в чист електрически режим от 18 до 36 километра с максимална скорост от 120 км/ч, благодарение на литиево-йонна батерия (10.9 kWh) и електромотор (70 kW). Те са комбинирани с трилитров V6 ДВГ с максимална мощност от 333 конски сили, а крайният резултат е възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.9 секунди и максимална скорост на движение от над 240 км/ч.

Новият 3.6 литров V6 двигател на Cayenne S е максимална мощност от 420 конски сили и максимален въртящ момент от 550 Нм. Версията на Cayenne, оборудвана с него и осемстепенна роботизирана предавателна кутия може да се ускори до 100 км/ч за 5.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 258 км/ч.

В стандартното оборудване на новото Porsche Cayenne са включени Porsche Traction Management система за задвижване на четирите колела, Bi-xenon фарове, диодни дневни светлини, мултифункционален спортен волан, паркинг асистент, врата на багажника с дистанционно, старт-стор система за намаляване на разхода на гориво и други, пише Auto-press.net.

video:http://www.youtube.com/watch?v=D6vR9qCh_-E