ВМРО прие предложението на НФСБ и напусна Бареков
Секция: ПОЛИТИКА
24 Юли 2014 15:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ВМРО прие предложението на НФСБ и напусна Бареков

/КРОСС/ "Ръководството на ВМРО - Българско национално движение отчита историческата възможност за създаване на обединен Патриотичен фронт с НФСБ и други патриотични партии и организации. Отдавнашна теза на ВМРО е, че патриотичните формации в България трябва да се обединят. " Това се казва в съобщение на партията до медиите.

Според ВМРО едно такова патриотично обединение би се превърнало в незаобиколим обществено-политически фактор в България.

Ръководството на партията единодушно е решило да приеме предложението на НФСБ за създаване на Патриотичен фронт, който да работи за защита на българските национални интереси.

Същевременно се прекратява участието на ВМРО в коалицията с „България без цензура", Земеделски народен съюз и движение „Гергьовден".

"Ръководството на ВМРО призовава всички честни българи за обединение на идващите избори, за да бъде прекратен престъпният грабеж, довел България на прага на национална катастрофа и за да бъде извадена антиконституционната партия ДПС от властта", призовават от партията.