Захариев: Гласувах с тъжна радост за оставката на този кабинет
Секция: ПОЛИТИКА
24 Юли 2014 19:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Захариев: Гласувах с тъжна радост за оставката на този кабинет

/КРОСС/ "Гласувах с тъжна радост за оставката на този кабинет. Използвам този оксиморон като определение, защото последната година наистина беше агония и за обществото, и за правителството. Тъжното е, че пропиляхме една година от живота на всички българи." Това заяви депутатът от гражданската квота в „Коалиция за България" Мартин Захариев в ефира на News7.

"Хората не знаят как практически се случва технологията на властта, това е доста енигматично. Естествено, винаги става дума за интереси на определени среди и именно те изкараха на дневен ред задкулисието в този парламент", допълни Захариев.

"Между БСП и ДПС нито имаше коалиционно споразумение, нито се говореше реално за нещо такова. Редица назначения не бяха ясни на никого, някакви хора се събираха и вземаха решения. Разочарован съм, защото ние прехвърлихме нормите на нормалността", призна депутатът.

Относно предстоящия избор за нов лидер на БСП, Захариев заяви, че според него се очертават два големи двубоя - между Драгомир Стойнев и Михаил Миков, а другият между мъж и жена, които „имат два съседни кабинета в едно и също учреждение".