Багажът пътува за по-малко с промоцията на Wizz Air
Секция: Туризъм
29 Юли 2014 18:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Багажът пътува за по-малко с промоцията на Wizz Air

/КРОСС/ Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, стартира днес двудневна промоция за всеки предварително закупен чекиран багаж, резервиран на wizzair.com. Таксите ще бъдат намалени с 33% за двата дни на 30 юли и 31 юли до полунощ.

Авиокомпанията напомня на клиентите своята багажна политика, за да им помогне да спестят пари, като изберат правилния тип багаж. Информационното видео на Wizz Air в Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=jXg_NEAh6eo) вече е видяно от повече от 200,000 човека.

Трите различни типове чанти са:

ВИДОВЕ БАГАЖ В WIZZ AIR

Малък кабинен багаж

до 42x32x25cm

може да се вземе в кабината безплатно

Голям кабинен багаж

до 56x45x25cm

може да се вземе в кабината срещу малка такса

Чекиран багаж

до 32kg, който отговаря на разрешения в бизнес класата на високотарифни авиокомпании и може да се резервира на разумна цена

Даниел де Карвало, каза: "Лятото е тук, училището е приключило и е време за бягство с приятели и любими хора. Направихте изгодна покупка с вашето място на нашите невероятни ниски цени, така че сега направете така и за куфара си. Нашата багажна промоция тази сряда и четвърък ви позволява да вземете чантите си на 2/3ти от редовната онлайн такса! Резервирайте своя полет с намалена такса багаж на wizzair.com и се насладете на лятната си почивка!"