Предстоящи събития в страната за утре, 31 юли
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Юли 2014 21:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 31 юли

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

София.
От 09.30 часа ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

София.
От 09.00 часа в Гранд Хотел София, зала „София", ПП ГЕРБ ще представи управленската си програма в областта на вътрешната сигурност за периода 2014 - 2018 г.

София.
От 09.30 часа в City Hotel Sofia (ул. „Стара Планина" 6) ще се проведе кръгла маса на тема „Политики на Реформаторския блок за развитие на ИКТ-индустрията в България.
Представяне на акценти от секторната политика на Реформаторския блок".

София.
От 10.00 часа в зала 101 на Министерството на външните работи министърът на външните работи в оставка Кристиан Вигенин ще даде пресконференция за медиите, на която ще бъдат представени основни акценти от дейността на Министерството на външните работи в рамките на мандата му.

София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб БТА ПП „Зелените", Сайта „Биволъ", ЕС „За Земята" и Българска соларна асоциация ще дадат пресконференция на тема: „Правителството в оставка заробва страната ни с нови дългосрочни ангажименти в енергетиката".

София.
От 11.00 часа в конферентна зала „Хемус" на хотел „Хемус" на адрес: София, бул. „Черни връх" № 31, ще се състои пресконференция на Столична община - район „Лозенец" по проект „Повишаване на професионалната компетентност и подобряване на координацията за по-ефективна администрация на район „Лозенец" на СО".

София.
От 11.00 часа в Конферентната зала в сградата на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев" (бул. „Акад.Иван Евстатиев Гешов" №11, ет.4) Фондация „Нашите недоносени деца" ще даде обобщаваща пресконференция за кампанията „Най-големи герои са най-малките" в подкрепа на недоносените деца в България.

София.
От 11.00 часа в зала „Тържествена" в Централния военен клуб Комисията за защита на личните данни ще представят резултатите от извършените проверки на политически партии, коалиции и инициативни комитети, подали документи за регистрация за участие в изборите за депутати в Европейския парламент.

София.
От 12.30 часа в сградата на Министерството на отбраната министърът на отбраната Ангел Найденов ще даде заключителна пресконференция за изпълнението на управленската програма на политическото ръководство на Министерството на отбраната.

Варна.
В сградата на общината вицепрезидентът Маргарита Попова ще разговаря с кмета на Варна Иван Портних.

Златарево.
От 12.00 часа на ГКПП „Златарево" ще бъде открита паметна плоча в чест на генерал Кръстю Златарев.

Кърджали.
От 11.30 часа в клуба на НПСД - град Кърджали ще се проведе пресконференция на Реформаторския блок.

Кюстендил.
От 14.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет в Кюстендил.

Стара Загора.
От 10.00 часа ОИЦ - Стара Загора ще проведе среща с ученици на тема „Играем и се забавляваме заедно в обединена Европа".