Късметлия от с. Бенковски спечели общо 68 хил. лв. от играта „Еврошанс” само за 24 часа
Секция: БЪЛГАРИЯ
31 Юли 2014 10:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Късметлия от с. Бенковски спечели общо 68 хил. лв. от играта „Еврошанс” само за 24 часа

/КРОСС/ Алейдин Тахиров от смолянското село Бенковски спечели първо 8 хил. лв., а само ден по-късно - още 60 хил. лв. от лото играта „Еврошанс". 

„Късметът е винаги с мен", каза щастливецът и добави: „Играя редовно, имам любими числа, които никога не променям. Ако не излязат днес, ще е утре, ако не утре - другата седмица и така. Просто човек трябва да вярва".

Алейдин е на 35 години. Работата му е свързана с много пътувания из страната. Обяснява, че навсякъде, където отиде, намира пунктовете на „Евробет" и играе. „Досега най-много печалби съм имал във Враца и Благоевград, но вече смело мога да кажа, че родното ми място ми донесе най-голямата печалба".

„Емоциите са големи. Като видях, не можах да повярвам. Дори и букмейкърът не можа да повярва и се разтрепери. Много съм радостен и щастлив", казва Алейдин в отговор на въпрос за усещането, когато разбереш, че си спечелил такава сума.

Късметлията е семеен и има две деца, а намеренията му са да зарадва всички свои близки: „На всички хора искам да кажа: вярвайте и ще спечелите, но не завиждайте, защото, както е казал народът, алчен ли си за многото чуждо, губиш и малкото свое. Забравете за алчността и лошотията и се надявайте, защото все някой ден бялата лястовица ще кацне и на вашето рамо".