Предстоящи събития в страната за днес, 1 август
Секция: Предстоящи събития
01 Август 2014 06:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 1 август

/КРОСС/ *** 

София.
От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 11 ч. на „Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще разговаря с национално представителните организации на работниците и служителите и на работодателите.

***
София.
От 9 ч. в сградата на КНСБ, ет. 11, конферентна зала, ще се състои кръгла маса на тема „Младите жени и съвместяването на трудовия и семеен живот".

***
София.
От 10 ч. в заседателната зала на Първа специализирана акушеро-гинекологична болница „Св. София" ще се състои семинар за журналисти на тема: „Кърменето като основен процес в развитието на детето и изграждането на имунитета му".

***
София.
От 10 ч. в хотел „Шератон", зала „Роял 1", ще се състои публично обсъждане на Програмата за морско дело и рибарство (2041-2020 г.).

***
София.
От 11 ч. в конферентната зала на Бест Уестърн Плюс Сити Хотел (ул. „Стара планина" 6) ще се проведе пресконференция за представяне на проект „Подобряване управлението на човешките ресурси в Министерството на правосъдието и повишаване квалификацията на служителите чрез специализирано обучение".

***
София.
От 13 ч. на "Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще проведе консултации с парламентарно представените политически сили в 42-то Народно събрание и партиите, които имат представители в Европейския парламент

***
София.
От 14 ч. в зала 702 в АПИ, ще бъдат отворени ценовите оферти за рехабилитация на 20 км от път III-804 Поповица - Асеновград.

***
София.
От 18 ч. в Руския културно-информационен център (ул. „Шипка" № 34) ще се проведе откриване на фотоизложба, посветена на събитията в Одеса.

***
Кюстендил.
От 19 ч. на Арката на площад „Велбъжд" ще се проведе концерт с поп, рок и етно интонации от близо и далеч.

***
Ракитово.
В село Дорково ще се проведе XVI Международен фестивал за автентичен фолклор Дорково 2014. От 20 ч. ще се състои дефиле на всички международни състави и домакините от село Дорково. От 20.30 ч. ще се проведе церемония по откриване на фестивалните дни и ритуал по вдигане на знамената. От 21 ч. ще започне поздравителен концерт на чуждестранните групи и домакините. От 22 ч. ще се проведе празнично увеселение.

***
Сливен.
С поднасяне на венци и цветя на паметната плоча на Кръстьо Асенов на площад „Ал. Стамболийски" (Татар мезар) ще започне факелно шествие по повод 111-тата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание и гибелта на племенника на Хаджи Димитър Кръстьо Асенов. Шествието ще започне след приключване на представянето на филма за Кръстьо Асенов „В огъня на борбата и любовта", което ще започне в 18 ч. в залата на НТС.

***
Смолян.
От 17.30 ч. в залите на Регионален исторически музей „Стою Шишков" - Смолян Национално движение Работилница „Седянка" ще представи втората си изложба-базар „На седянка в Смолян".

***
Смолян.
От 19 ч. в село Чокманово ще се проведе традиционен събор „Илинден", посветен на 111 години от Илинденско-Преображенското въстание.