Овчаров: Стойнев е продукт на корпоративни интереси
Секция: ПОЛИТИКА
01 Август 2014 08:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Овчаров: Стойнев е продукт на корпоративни интереси

/КРОСС/ „За пръв път БСП беше поставена под контрола на една икономическа групировка. Партията трябва да скъса с това, от което беше зависима през последната година", каза Румен Овчаров в интервю за ВTV.

Михаил Миков и Драгомир Стойнев бяха кандидатурите на статуквото, посочи той.

Стойнев е продукт на корпоративни интереси. Това, че ръководството на БСП действаше под натиска на тези корпоративни интереси, е очевиден, отбеляза Овчаров.

Изиграх лоша шега на Мая Манолова, като я подкрепих, но революцията в БСП тръгна.

Според Овчаров резултатът от предстоящите избори ще зависи от това какво ще покаже Михаил Миков като лидер. „Той трябва да даде знаците за промяна", каза още Овчаров.

Подписването на договора с „Уестингхаус" за АЕЦ „Козлодуй" е голям гаф. Цената на реактора е около 5,3 милиарда, което е повече от двата реактора за „Белене". „Ако БСП не се разграничи от това, което направи Драго Стойнев вчера и онзи ден, ще получи пореден автогол още в началото на предизборната кампания и ще поеме отговорността за следващия провал на България", предупреди бившият икономически министър.

С футболна маневра Бойко вкара гол на ДПС - така Овчаров коментира отказът на ГЕРБ да гласува актуализацията на бюджета.