ЦСКА отрече за проблеми с лиценза
Секция: СПОРТ
01 Август 2014 21:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЦСКА отрече за проблеми с лиценза

/КРОСС/ Ръководството на ЦСКА опроверга спекулациите, че клубът има проблеми с лиценза и е под угрозата да бъде изхвърлен от евротурнирите за една година. Според шефовете на армейците не е случайно, че тази информация излиза в навечерието на столичното дерби със Славия.

Ето и цялото изявление на ръководството на ЦСКА, публикувано на официалния сайт на клуба:

"Армейци,
Във връзка с появилата се в интернет пространството информация, относно „проблем на ЦСКА с лиценза", ръководството на Kлуба държи да уточни следното:

ПФК ЦСКА няма проблеми с лиценза, който вече беше издаден и няма да има, тъй като следва всички изисквания на УЕФА по процедурата на мониторинга. По този въпрос ние сме в постоянна кореспонденция както с лицензионния орган на УЕФА, така и с на БФС.

Подобни "публикации" за проблеми на ЦСКА с лиценза се появяват винаги в навечерието на важен мач на ЦСКА. Така беше преди мача с Левски и Ботев (Пл) през пролетния полусезон, така и сега преди мача със Славия.

Време е да спрем с тези прийоми в българския футбол и използването на спортните медии за разпространяването на фалшиви информации.

Убедени сме, че всички наши привърженици ще реагират на подобни дезинформации със силна подкрепа и лично присъствие на ст. "Славия"."

Снимка: Булфото, всички права запазени