Предстоящи събития в страната за утре, 10 август
Секция: Предстоящи събития
09 Август 2014 18:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 10 август

***
София /КРОСС/ От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция за Представяне на редовния месечен доклад на ИДП.


***
София /КРОСС/ От 15.00 часа в зала 1 на НДК с тържествена церемония ще бъде открит 43-тия конгрес на Международната транспортна федерация (МТФ). Министър-председателят проф. Георги Близнашки ще приветства делегатите на форума. Темата на конгреса е „От глобална криза към глобална справедливост-транспортните работници отвръщат на удара".


***
София /КРОСС/ От 15.00 часа в зала Арена Армеец, София ще се състои празник на Световния елит по художествена гимнастика, в който участие ще вземат спортисти от Русия, Украйна, Беларус, Италия и България.


***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа в хотел "Форс" в Бургас ръководството на ПП АБВ ще даде пресконференция, на която ще бъдат коментирани актуални политически въпроси.. Участници в пресконференцията ще бъдат Румен Петков, Трендафил Величков - членове на Изпълнителния съвет на ПП АБВ, както и членове на Националния съвет на ПП АБВ.