Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
20 Август 2014 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София.
От 10:00 часа, в ще се проведе редовното заседание на Министерски съвет.

София.
От 10:00 часа, в заседателната зала на ВСС, Висшият съдебен съвет ще представи пред ключови за институцията общности системата за гласуване, чрез която се провеждат избори за административни ръководители в съдебната система, в т.ч. и предстоящият избор за председател на ВКС.

София.
От 10:00 часа представители на ръководството на Движвнието за права и свободи ще внесат документи за регистрация в ЦИК за участие в предсрочните парламентарни избори.

София.
От 11:00 часа в Криптата на храм-паметник „Св. Александър Невски" ще се проведе пресконференция на тема: „Петдесет години от основаването на музея. История на създаването на музея, формиране на колекцията, съвременно състояние и перспективи. Инициативи за честване на годишнината."

София.
От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на тема: „Пампорово приема финалния кръг на световните форкрос серии!".

Благоевград.
От 10:00 часа в зала № 48 в сградата на Областната администрация, Областният управител Димитър Димитров свиква спешно Областната епизоотичната комисия във връзка с появата на болестта „син език" по животните на територията на Област Благоевград.

Пловдив.
От 13:30 в пресклуба на БТА в Пловдив председателят на предизборния щаб на Коалиция АБВ (Алтернатива за българско възраждане) Румен Петков и представители на областната и градската структури на Пловдив град и Пловдив област ще дадат пресконференция.

Плевен.
От 12:00 часа в Пресклуба на БТА-Плевен ще се състои пресконференция на тема: „Пресконференция на ТЕНИС КЛУБ "ПЛЕВЕН 90" за международен турнир от календара на Европейската федерация по тенис".