Емил Димитров: Не знам Семков да е участвал в какъвто и да е криминален бизнес
Секция: ПОЛИТИКА
21 Август 2014 08:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Емил Димитров: Не знам Семков да е участвал в какъвто и да е криминален бизнес

/КРОСС/ "За самия случай с убийството на Семко Семков не знам почти нищо, с изключение на това, което четем по медиите. Иначе аз ловувах с него от петнадесет години, познавах семейството му и него отблизо. Той беше един изключително качествен човек, за който за това време не съм чул една лоша дума. За себе си съм чувал, но за него не." Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Емил Димитров, бивш депутат от ГЕРБ, съосновател на БАСТА.

"Чух всякакви глупости вчера - как в дърводобива се влизало само с тежки протекции. Само ще ви кажа, че в България има над 1000 фирми, които се занимават с такава дейност и е смешно да се говори, че всички те са с протекции. За мен е абсолютно необяснимо той да е имал конфликт с някой, понеже не съм го виждал да се скара с някого, да повиши тон, изобщо беше много уравновесен и жизнерадостен човек. Не съм чувал никой да споменава Семков да е участвал в какъвто и да е криминален бизнес - Ботевград е малък град и ако имаше нещо такова щеше да се чуе", каза Димитров.

Бившият депутат от ГЕРБ отбеляза, че застреляният бизнесмен се е движел без каквато и да е охрана както и без собствено оръжие, което говори, че е нямал притеснения за живота и бизнеса си.