Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
22 Август 2014 06:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София
От 10.00 часа в зала 2 на Министерството на труда и социалната политка ще бъде представено изследване за влиянието на минималните осигурителни доходи върху заетостта. В представянето ще участват доц. д-р Емилия Ченгелова от Института за изследване на обществата и знанието към Българската академия на науките, директорите на дирекциите „Политика на пазара на труда и трудова мобилност" и „Жизнен стандарт, демографско развитие, политики и стратегии" в МТСП Елка Димитрова и Веселин Инджев.

Стара Загора
От 10.00 часа лидерът на ПП АБВ и президент на РБългария за периода 2002 -2012 г. Георги Първанов и представители на партията ще представи водача на листата на КП АБВ за 27-и Старозагорски избирателен район - проф. Иван Станков на пресконференция в малката конферентна зала на комплекс „Верея".

Благоевград
От 11.00 часа в "Голяма концертна зала" на Радио-Благоевград ПП АБВ ще представи на пресконференция листата на партията за 1МИР с водач Николина Чакърдъкова

Бургас
От 17.00 часа лидерът на ПП АБВ и президент на РБългария за периода 2002 -2012 г. Георги Първанов, водачът на листата на ПП АБВ - Бургас - ген. Михо Михов и представители на партията ще дадат пресконференция в зала „Компас", интерхотел „България".

От 20.00 часа лидерът на ПП АБВ и президент на РБългария за периода 2002 -2012 г. Георги Първанов, ген. Михо Михов и представители партията ще участват в закриването на Международния фолклорен фестивал в Летния театър

Жеравна
От 18.30 до 20.00 часа съпредседателите на Коалиция "Патриотичен фронт" - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще присъстват на откриването на Национален фестивал.