Фондация "Христо Гешов" помага на дете в крайна нужда
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Август 2014 18:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фондация "Христо Гешов" помага на дете в крайна нужда

София /КРОСС/ Фондация „Христо Гешов" стартира нова инициатива от понеделник. Идеята на организацията е освен с превенция срещу хепатит да помага на максимален брой хора изпаднали в крайна нужда.
Такава е историята на 12-та Анастасия и майка и Милка от морския град Царево. Анастасия се ражда с деформация на ушите и с много намален слух. С майка си живеят във фургон в бургаския град, а наскоро майката е била съкратена от работа - разказаха от организацията.

„Тази история ме грабна веднага, която ми я разказа мой facebook приятел. Той ми раказа за случая на Анастасия, за подигравките от връстниците и , за безисходицата в която е изпаднала майка и и ред други неща. В писмото си той беше приложил и стара епикриза на момиченце и нейни снимки.
Реших, че ние като организация веднага можем да застанем зад тази кауза, защото не коства кой знае какви усилия и можем да подадем ръка на тази смела жена решила да отгледа детето си сама. Още в понеделник ще се свържем с Община Царево, които съм сигурен на драго сърце ще ни приемат и ще намерим решение за безработната Милка. В същия този ден ще успеем и да се срещнем с един от най - добрите лекари в страната ни, който да прегледа малката госпожица и да определим ден и час за операция и живот и здраве през новата учебна година Анастасия да бъде с високо вдигната глава. Приканвам всички българи и мили хора да помогнем заедно на тази смела българка, която въпреки трудностите не се е отказала и е отгледала дъщеричката си. Нека и помогнем финансово за да може да не лишава себе си и рожбата си от нищо. Сигурен съм, че всеки от вас може да отдели от бюджета си и да дари пари за Анастасия . Сега в тези времена, в които всеки иска да управлява мисля, че е време политическите организации и партии да помислят за тези хора, които са изпаднали в крайна нужда. Сигурен съм, че бихме срещнали разбиране и от тяхна страна", каза Христо Гешов.

Всеки от вас, който би желал да помогне на Анастасия отново да чува и да претърпи козметична операция на ушите, както и да помогне финансово на семейството докато майката започне работа може да го направи на посочената банкова сметка :

 

IBAN: BG 82UBBS80021021332540

BIC: UBBSBGSF

Титуляр : Милка Иванова Христова

Банка ОББ АД