Никол Кидман: Бракът ми с Том Круз беше ад
Секция: Шоубизнес
01 Септември 2014 12:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Никол Кидман: Бракът ми с Том Круз беше ад

/КРОСС/ „Бях в ада, но се измъкнах оттам" - с тези думи Никол Кидман описва брака си с Том Круз, съобщава американският портал TMZ.

Досега актрисата никога не е правила толкова рязко изказване за своя екссъпруг. Звездата винаги отвръщаше сдържано на въпросите за семейния им живот и причините за драматичния развод, макар в холивудските среди отдавна Том Круз е известен с тежкия си характер и фанатичната си привързаност към сектата на сциентолозите.

Откровения Никол си позволи само веднъж - когато узна за развода на Круз с третата му жена Кейти Холмс. „Моята беда беше в това, че твърде много обичах Том и се стараех да му угодя във всичко. А когато се намираш близо до него, не те напуска чувството, че не си достойна, че на теб адски ти е провървяло да бъдеш жена на самия Том Круз", каза тя в интервю за сп. GQ.

Психологическият натиск бил толкова силен, че Никол започнала да води дневник, за да се справи с напрежението. „Дълго водих този дневник, в който описвах всички ужаси от съвместния ни живот. Веднъж обаче той го намери, унищожи го и ме нарече душевно болна. След този случай, при най-малкото непослушание от моя страна, ме заплашваше, че ще ме затвори в психиатрия, от която няма да изляза никога ", разказа Кидман.

Душевен покой актрисата намерила в брака си с кънтри певеца Кийт Ърбан, с когото имат две дъщери - Сънди Роуз и Фейт Маргарет. Днес семейството живее в кънтри столицата на Щатите - Нашвил.