Бъчварова: Освен че сме екип, имаме и много ясна програма
Секция: ПОЛИТИКА
01 Септември 2014 15:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бъчварова: Освен че сме екип, имаме и много ясна програма

/КРОСС/ "Листата ни е съставена от много добри експерти. Най-важното е, че ГЕРБ е единствената партия, в която листите са екип. Освен, че сме екип, ние имаме една много ясна програма, знаем какво искаме да постигнем и знаем как да го постигнем." Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР в София Румяна Бъчварова при регистрацията на кандидаддепутатската листа на партията в РИК.

Заедно с нея при регистрацията в присъстваха административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в столицата Цветомир Паунов, както и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева и Джема Грозданова.

Румяна Бъчварова изрази надежда, че ГЕРБ ще получи подкрепа на предстоящите предсрочни парламентарни избори и ще работи за стабилно управление на България.

„Надявам се предизборната кампания да е конструктивна, избирателите имат право да знаят, за да могат да преценят на кого да заложат и да изберат най-добрия. Аз разчитам да изберат нас", посочи Бъчварова.

Тя бе категорична, че в политиката трябва да влязат модерни, честни и работещи хора, какъвто са тези от екипа на ГЕРБ.

„Ако сега получим доверие от избирателите, можем да гарантираме именно това. Мисията ми е да работя за добро управление и заедно да постигнем стабилна България", подчерта Румяна Бъчварова.