Камен Костадинов: Структурите ни са солидарни с Пеевски
Секция: ПОЛИТИКА
02 Септември 2014 08:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Камен Костадинов: Структурите ни са солидарни с Пеевски

/КРОСС/ „Нямам информация каква заплаха има за живота на Лютви Местан. Това е работа на службите за сигурност", каза зам.-председателят на ДПС Камен Костадинов в интервю за БНТ. 

Политиците не би трябвало да имат подобна информация, тъй като понякога се изкушават да я използват не по предназначение. За политиците се грижи Националната служба за охрана, която проверява постъпилата информация за заплаха към някого и реагира по съответния начин, добави Костадинов.

В рамките на последната година Делян Пеевски стана известен за цяла България. Това е хубаво, защото се разбра, че за него няма нито едно скандално твърдение, подкрепено с доказателства. Факт е, че той има подкрепата на голяма част от структурите ни. Когато човек е несправедливо сатанизиран и несправедливо обвиняван, хората се солидаризират с него. Придружавал съм го по негови срещи по места и съм виждал какво е направил за хората. Делян Пеевски ще вземе активно участие в предизборната кампания, както го е правил и досега, заяви зам.-председателят на ДПС, каза Костадинов в коментар на включването на Делян Пеевски на водеща позиция в листите на ДПС в Стара Загора и Пазарджик.

След оттеглянето си от лидерския пост на ДПС Ахмед Доган се занимава с „философия и наука" и не участва по никакъв начин в политиката, посочи Костадинов и допълни, че не се е чувал с обвинения в пране на пари бивш зам.-председател на XLII Народно събрание и бивш депутат от ДПС Христо Бисеров.

Костадинов заяви, че е рано да се каже с кого ДПС може да влезе в коалиция след изборите. По думите му движението първо ще изчака да види кои партии ще влязат в парламента и кой каква тежест ще има в него. Всичко друго са празни приказки, заяви зам.-председателят на ДПС.