Лекар на Кличко: Шансовете на Пулев са нулеви
Секция: СПОРТ
02 Септември 2014 19:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лекар на Кличко: Шансовете на Пулев са нулеви

/КРОСС/ Словесната война между Владимир Кличко и Кубрат Пулев, изглежда, няма да има край до 15 ноември - новата дата за мача помежду им, който трябва да реши световната титла по бокс в тежка категория. В нападките към българина се включи и един от лекарите, които от години се грижат за здравето на братя Кличко - Степан Желяпов, пише "Преса""

„Кубрат Пулев не знае какво говори. Сякаш не знае и какво ще му се случи, когато дойде денят на истината. Владимир ще го бие и с една ръка, в това няма спор. От тази гледна точка срещата можеше да не бъде отменяна, защото щеше да има един и същи развой, както през последните 10 години, когато се боксира Кличко", заяви Желяпов пред вестник „Комсомолская правда" в Киев.

Той се ползва с огромен авторитет в Украйна, където завежда медицинската служба към армията - пост, осигурен му лично от Виталий Кличко, кмет на Киев от май насам.

„Владимир има тяло на бик и организъм, който може да го държи непобедим още поне десет години, стига, разбира се, той да желае това. Шансовете на Пулев са нулеви. Срещу българина съм убеден, че всички, които уважават и обичат Кличко, ще станат свидетели на една от най-убедителните и зрелищните му победи", заканва се лекарят.