Джей Зи и Бионсе по-щастливи от всякога
Секция: Шоубизнес
08 Септември 2014 14:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джей Зи и Бионсе по-щастливи от всякога

/КРОСС/ Въпреки упоритите слуховете за предстоящ развод, Джей Зи и Бионсе изглеждат много щастливи заедно. Миналата седмица изпълнителката навърши 33 години. Рождения си ден тя прекара в компанията на съпруга и дъщеря си на френския остров Корсика.

Там те се радваха на слънчевите лъчи, забавляваха се във водата и изглеждаха по-щастливи от всякога. Рапърът пък зарадва половинката си специален подарък - той качи в мрежата видео, което показва моменти от репетициите на Бионсе от турнето On the Run.

video:http://www.youtube.com/watch?v=8wioINkv3bs

След празничната почивка съпрузите се отправиха към италианското рибарско градче Портфино, а романтичната им разходка бе нарушена единствено от любопитните папараци.
Припомняме, че наскоро стана ясно, че звездната двойка има проблеми и нищо, дори и дъщеря им, не може да спаси брака им. Всъщност, това далеч не е първият разрив в отношенията им. От време на време Бионсе се оплаква от съпруга си и обявява, че ще се развежда. На няколко пъти разводът им за малко да се случи, но двамата се събираха с надеждата да спасят брака си.