Моци се прочу и в Бразилия
Секция: СПОРТ
11 Септември 2014 21:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Моци се прочу и в Бразилия

/КРОСС/ Подвигът на Козмин Моци на вратата на Лудогорец на прага на групите на Шампионската лига е получил отзвук и в далечна Бразилия. Това обаче не е станало и без помощта на съотборника му Вандерсон, пише topsport.bg.
Южноамериканецът призна, че споделя с приятелите си всичко за Разград и за новия си клуб. Но когато се обадил да разкаже и за класирането в Шампионската лига, в „Страната на кафето" вече се било разчуло за представянето на румънеца.
"Козмин Моци е известен вече не само в България и Румъния. Дори в Бразилия, когато се обаждам да разказвам за престоя си тук, всички мои приятели вече са наясно за него. Много го обичат и му се радват. Разград е известна дестинация в родината ми", споделя с усмивка Вандерсон.
Заради еуфорията от изявите на Моци на вратата при дузпите срещу Стяуа, мнозина може би забравят, че ако не беше бразилецът и неговото попадение в 90-та минута на двубоя, до тази драма на края нямаше дори да се стигне. Вандерсон обаче добре си спомня този момент.
"Благодаря на Господ, че вкарах този гол. Това е най-важното попадение в кариерата ми досега. Да помогна на моя отбор да влезе за първи път в групите на Шампионската лига е нещо сензационно", сподели още Вандерсон пред stiri.ro.