Шествие се противопостави на американския агресор и зверствата в Украйна
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Септември 2014 12:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шествие се противопостави на американския агресор и зверствата в Украйна

/КРОСС/ Днес пред Народното събрание до Президентството Гражданска инициатива "България подкрепя политиката на Русия" организира протестен митинг срещу убийствата в Украйна и въвличането на България в завоевателни войни на САЩ.

Протестиращите се събраха, за да кажат „СТОП на колонизирането на Украйна от Европейски съюз и САЩ". Според тях събитията от последните месеци в Украйна са част от завоевателната политика на държави агресори, които стъпка по стъпка искат да колонизират целия свят.

По думите на организаторите на събитието казуата, зад която присъстващите застават, е не само за спасяване на поредната държава от англосаксонската кървава алчност, а ЗА запазване Мира и баланса на цялата планета, за уверен превес на силите на Доброто над злото.

Същевременно събралото се множество твърдо обяви подкрепата си за Русия, като единствената страна, която със своята политика и действа показва, че е основна опора и принадлежи към една и съща цивилизационна група със славянското и православно население на Балканите.

Протестиращите носеха със себе си плакати "Стоп на окупацията и НАТО вън от Европа - бъдещето е на сувренните държави"; "Стоп на агресивната политика"; "Стоп на фашизма на киевската хунта и САЩ"; "Порошенко, спри да убиваш деца" и много други. Присъстващите развяваха разнообразни знамена, сред които тези на България, Русия, Ирак, Бразилия и други.