Звезден старт на новия сезон в Yalta Club
Секция: Шоубизнес
18 Септември 2014 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звезден старт на новия сезон в Yalta Club

/КРОСС/ Paul van Dyk, Dixon, Deniz Koyu, Blond:ish, Ferry Corsten, Tiga са само част от артистите, които ще гостуват на столичния клуб тази есен

Стожерът на клубния живот у нас Yalta Club отваря врати тази събота, 20 септември, като ще даде началото на сезон 2014/2015 с магнетичния заряд на Dubfire. Това ще е първото от поредицата партита, част от от амбициозната програма на клуба за новия сезон. До края на годината българските ценители на качествената електронна музика ще чуят още и артисти като Dixon, Deniz Koyu, Ferry Corsten, Blond:ish, Tiga, Paul van Dyk и много други.
Oсвен добре познати и обичани от публиката ни артисти, предстои да видим и много нови такива, гостуващи за първи път. Всичко това, подсилено с регулярни тематични партита в различни музикални стилове.

Веднага след откриването, следва поредицата Takeover на Liubo Ursiny в тандем с Valdy и Philip Chernikov, които ще владеят Room 2 със специалното участие на берлинския новатор Dixon. Датата е 4 октомври. На 11 октомври пък ни предстои среща с талантливия диджей и продуцент Deniz Koyu, последвана от вечер с любимия Roger Sanchez на 18 октомври. Месецът ще приключи на 25 октомври с участието на канадките, които стоят зад проекта Blond:ish. Двойното русо изкушение ще ни погълне със загадъчно, прочувствено клубно звучене, идващо директно от Северна Америка.

Ноември ще стартира с холандският гений Ferry Corsten, който беше и най-желаното име за повторна визита след Asot 600 в София. Седмица след него, на 14 ноември, посрещаме второто Takeover парти с канадския артист Тiga.

Празничният декември ще бъде открит на 6-и от владетелката на дарк-техното Nicole Moudaber, която този път идва за ексклузивен 10 часов сет. За 13 декември е оставено завръщането на легендата Paul van Dyk, който ще ни залее с цялата динамика, енергичност, тайнственост и специфика на неподправения му стил.

Билетите тръгват в продажба на 22.09.14 в мрежата на EVENTIM.BG и Yalta Club.

Програма:
Септември
20.09 DUBFIRE

Октомври
04.10 DIXON
11.10 DENIZ KOYU
18.11 ROGER SANCHEZ
25.10 BLOND:ISH

Ноември
07.11 FERRY CORSTEN
14.11 TIGA

Декември
06.12 NICOLE MOUDABER
13.12 PAUL VAN DYK