БСП инвестира в Загражден за една година повече, отколкото ГЕРБ за четири
Секция: ПОЛИТИКА
18 Септември 2014 20:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП инвестира в Загражден за една година повече, отколкото ГЕРБ за четири

/КРОСС/ За 4 години при управлението на Борисов получихме общо 800 хиляди лева инвестиции в инфраструктурата, докато при вашето правителство само за една година получихме 1 милион лева. С тези думи хората от Загражден посрещнаха кандидат-депутатите на „БСП - лява България" начело с водача на листата Дора Янкова.
Кандидатите от листата д-р Мариана Методиева и Светослав Димитров обясниха досегашната политика в социалната сфера и намеренията за бъдещия мандат, особено що се отнася до Родопите и до развитие на малките общини.
Дора Янкова обясни, че БСП не дели общините на големи и малки, на наши и техни. Тя заяви, че там, където кметовете са енергични, действени, знаят какво искат и постоянно тропат по вратите на министри и шефове на агенции в София, се създават проекти, осигурява се финансиране и има конкретни резултати за хората от съответните населени места. Има и кметове, които само говорят за местните клюки и разхождат костюмите си, затова там нещата се случват трудно, поясни Янкова.
В община Баните имаме трайното усещане, че левицата подкрепя малките общини, казаха избирателите. Те посочиха направената досега с пари от Публичната инвестиционна програма по времето на кабинета Орешарски подпорна стена и пътя Загражден-Белица и съобщиха новината, че преди дни са отпуснати още 500 000 по линия на бедствията за пътя към Пловдив, който е много важна икономическа ос за местните жители.