Парламентарни избори 2014 - приложение за смартфон
Секция: Технологии
19 Септември 2014 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Парламентарни избори 2014 - приложение за смартфон

/КРОСС/Чрез ново приложение за смартфони ще можем да подаваме сигнали за търговия с глсове и да следим резултатите в деня на вота - 5 октомври - в реално време. 

Всеки, който си е инсталирал приложението "Парламентарни избори 2014", има възможността автоматично да подава сигнал за нередност в изборния ден, както и да се следят резултатите от екзит половете в реално време. Приложението е напълно безплатно и без реклами, с максимална достъпност. Може да се свали от всеки с Андроид смартфон. В секцията за сигнал при злоупотреба може да се направи снимка на съответното нарушение, да се опише с текст и да се изпрати автоматично като сигнал. Допълнително с информативна цел е посочен и телефонът на МВР за нарушения в изборния ден.

Основната причина да създадем безвъзмездно този инструмент е да помогнем на всички, които видят нередност и искат бързо да я документират и сигнализират за нея. Надяваме се така да дадем своя принос за нормалност в изборния ден. Искаме новината за приложението да придобие максимална популярност, много хора да се възползват от функциите му и в крайна сметка да покажем на всички, че ни пука какво ще стане на изборите.