Сидеров: „Атака” иска да се откриват заводи и фабрики, а не игрални зали и бардаци
Секция: ПОЛИТИКА
19 Септември 2014 14:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сидеров: „Атака” иска да се откриват заводи и фабрики, а не игрални зали и бардаци

Стара Загора /КРОСС/ Лидерът на "Атака" Волен Сидеров подари незабравима вечер на жителите на Стара Загора. По покана на националист номер 1 пред многохилядната публика, спектакъл изнесе Академичният ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия, известен като Елисеевският оркестър с ръководител генерал-майор Виктор Елисеев, народният артист на СССР Йосиф Кобзон и народният певец Илия Луков. Хиляда старозагорци пяха незабравими руски песни с Кобзон и солистите на Ансамбъла, а темпераментните руски танцьори не оставиха равнодушни хората на площада. С появата на Илия Луков се изви кръшно българско хоро.
Хилядите хора посрещнаха с викове „Атака! Победа!" Волен Сидеров. Пред тях той заяви, че България се води по грешен път е и превърната в колониална държава, а откакто сме в ЕС и НАТО живеем още по-зле. „Атака" иска да работят заводи и фабрики, да се откриват предприятия, а не само игрални зали и бардаци. Искаме индустрия. Искаме държавата да се върне в икономиката", допълни Сидеров.
Лидерът на "Атака" заяви, че ако народът избере той да е премиер ще върне ЕРП-тата и мобилните оператори в български ръце, ще прекрати концесиите за злато, ще възроди военната промишленост, ще възстанови тези сектори, които носят печалба. „Аз се боря за интереса на българския народ, за унижените и оскърбените. За тези, които живеят зле, а те са мнозинство в България", категоричен беше Сидеров. Той се обяви за вдигане на доходите, за отваряне на предприятията от индустрията и за прекратяване на санкциите срещу Русия.
„Политиците в лицето на тези, които управляваха България досега, и които сега я управляват, правят грешка след грешка. Вкараха ни във война с Русия. Накараха ни да си дадем всички сектори, които работят и които печелят пари в чужди ръце", добави още лидерът на националистите.
Сидеров заяви, че на 5 октомври народът ще покаже, че пътят на "Атака" е правилният път. „"Атака" е последната крепост на България. Това не са силни думи, не са пресилени думи. Падне ли "Атака", пада България. Ние трябва да запазим крепостта "Атака" и да кажем, че от там ще започне щурма, който ще върне достойнството на България", завърши Сидеров.
"Атака" е №11 в интегралната бюлетина!