АБВ откри предизборната си шатра в Бургас
Секция: ПОЛИТИКА
19 Септември 2014 16:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
АБВ откри предизборната си шатра в Бургас

Бургас /КРОСС/ Зам.-председателят на ПП АБВ Румен Петков, заедно с кандидатите за депутати от листата на коалицията - Антон Коджабашев, Иван Киров и Райчо Костадинов откриха предизборна шатра на АБВ в Бургас. Тя се намира по ул. „Богориди", малко над Часовника в центъра на града.
„Откриваме тази шатра със съзнанието, че предлагаме на хората сила достойнство и почтеност, от които Бургас се нуждае. Бургас е градът с особено място в ежедневието ни и има много интелект и сила. Бургас има потенциал, който трябва да бъде реализиран и АБВ е политическата сила, която може да даде на Бургас този шанс и това осъзнато бъдеще", заяви Петков.
Според него е много важно на 5 октомври да се гласува за осъзнатото бъдеще, а не за емоцията, не за 1 млн. работни места, не за имагинерни сила и достойнство, а за това което са българите.
„Тук е моментът да се каже, че тази листа е качество, достойнство. Първите хора в листата са хората, които олицетворяват българската сила и достойнство", допълни още зам.-председателят на АБВ.
Той не спести хвалебствия за града, като каза: "Бургас има интелектуална сила, потенциал, който трябва да се реализира". И припомни, че АБВ е била е една от първите политически партии, които са предложили създаване на Министерство на туризма, което е особено важно за морския ни район. АБВ е и първата сила, която иска да бъде наложен мораториум върху износа на сурова дървесина, което е удар върху българската екология.
"Във всяка община хората поставят конкретни проблеми, които ние ще включим в програмата си", допълни пък Петко Иванов. Областният координатор на АБВ в Бургас присъства на всички срещи в региона.
Освен политически лица, сред разпознаваемите лица бе и актьорът Тончо Токмакчиев. Синът на художника Ненчо Токмакчиев лично дойде до новооткритата шатра и пожела успех на АБВ на предстоящите парламентарни избори.