Каруца прегази 7-месечно бебе в село край Гърмен
Секция: БЪЛГАРИЯ
20 Септември 2014 16:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каруца прегази 7-месечно бебе в село край Гърмен

/КРОСС/ Седеммесечно бебе е в тежко състояние след инцидент с каруца на входа на село Балдево, община Гърмен. Инцидентът е станал малко след 12 часа преди входа на село Балдево. В каруцата са били четирима възрастни и бебе на седем месеца, което по информация на очевидци е паднало заедно с майка си от превозното средство и е било прегазено от самата каруца. Към момента полицията не потвърждава версията за катастрофа с камион. За състоянието на ранените информира д-р Мария Радойкова, директор на болницата в Гоце Делчев, където са настанени пострадалите.
"Седеммесечното бебе е в тежко състояние с тежка черепно-мозъчна травма. И майката e ранена, но тя е в по-добро състояние. В момента обсъждаме да бъде ли транспортирано детето".
Полицейски служители са на мястото на инцидента. В момента се изясняват причините за катастрофата. В сезона на прибирането на реколтата каруците по междуселищните пътища в района се увеличават многократно, което създава предпоставки за инциденти, коментираха полицаите
26-годишен мъж от град Лозница катастрофира два пъти за едно денонощие. При втория пътен инцидент той е пострадал тежко и е с опасност за живота. През нощта срещу 19-ти септември младият мъж се блъснал с друг автомобил в оградата на детската градина в град Лозница и напуснал местопроизшествието. Часове по-късно е открит от служителите на реда и му е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Около 13.30часа вчера, мъжът се е блъснал със собствената си кола си в крайпътно дърво по пътя между ЛОзница и село Синя вода. Със счупени ребра и комоцио, е откаран в Разградската болница с опасност за живота. За втората катастрофа е образувано досъдебно производство, съобщи БНР.