Продължават безплатните прегледи за рак на гърдата, дарени от Мая Манолова
Секция: ПОЛИТИКА
27 Септември 2014 12:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Продължават безплатните прегледи за рак на гърдата, дарени от Мая Манолова

/КРОСС/ Инициативата на водача на листата на Коалиция „БСП лява България" в 10 МИР Кюстендил Мая Манолова ще продължи и през следващите дни. „Осигуряването на скрининг-тест е ефикасна мярка за превенция на рак на гърдата и създава добри възможности за успешно лечение при ранното му откриване. Кампанията има за цел да съхрани най-важното - човешкия живот. Има много желаещи за безплатните прегледи, затова и идната седмица те ще продължат, за сметка на мащабни предизборни концерти", заяви Манолова.

Освен в предприятията и фирмите, подвижните лекарски кабинети ще извършват преглед за рак на гърдата и на всяка жена, която предварително се е записала в клуба на БСП Кюстендил на ул. „Патриарх Евтимий" № 3 или на шатрата на Коалиция „БСП лява България" на площад „Велбъжд".

„Работата ни е с и за хората - безплатните прегледи, младежката инициатива за набиране на средства за съграждани в нужда, както и за изграждането на детска площадка. Народът е казал - приятел в нужда се познава. Ние сме ваши приятели, каза Мая Манолова.

Кампанията е свързана със Световния месец за борба с рака.