Звездата от "Аватар" Сам Уортингтън и приятелката му Лара Бингъл като Адам и Ева
Секция: Шоубизнес
29 Септември 2014 12:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звездата от "Аватар" Сам Уортингтън и приятелката му Лара Бингъл като Адам и Ева

/КРОСС/Лара Бингъл (27) не обича "разликата". Топ-моделът и интимна приятелка на звездата от "Аватар" Сам Уортингтън (38) почиват на Хаваите като Адам и Ева - така както Бог ги е създал. Или по-скоро уникалните гени, които е наследила от родители си.

След като се появиха на плажа, Лара най-напред свали горнището, а след това и бикините - за пълен тен отгоре до долу. Австралийката знае цената си: тя е ТВ-водещ и един от най-търсените и скъпоплатени модели в момента.

Сам и Лара са заедно от октомври 2013 и изобщо не крият връзката си. В едно интервю Лара казва, че за нея красотата не е само вътрешна и поради това тя прави всичко, за да не крие природните си дадености.

И двамата са във великолепно настроение, оставили зад себе си неприятности и проблеми, пише temadaily.bg.  Австралийката в момента изтърпява шестмесечна условна присъда за шофиране без книжка, при това тя бе хваната на два пъти през октомври и ноември миналата година. Освен това тя бе глобена с $2000 и получи забрана да не шофира 2 години.

Сега тя отново рискува да се сблъска със закона, защото на Хаваите голото къпане на плажа е забранено. За нейно щастие този път крайбрежната охрана не е успяла да я хване.

Сам Уортингтън пък бе арестуван през февруари за нанасяне на побой на фотографа Шен Лин, който уж бил ритнал Лара "по пищяла". Той рискуваше дори да влезе в затвора, но на 8 април успя да постигне "извънсъдебно споразумение" и отърва да лъска наровете зад решетките.

След ваканцията Сам се връща към снимките на продължението на "Аватар" - отново в ролята на Джейк Съли. Както съобщиха продуцентите от Fox Studios, ще бъдат снимани още цели три части от продължението, като общият бюджет ще бъде на стойност $1 млрд.

След впечатляващото си участие в "Аватар" Сам Уортингтън не блестеше в някакви интересни роли, но това ще се промени с участието му в 3D трилъра "Еверест", в който ще си партнира с Джейк Гиленхал, Кийра Найтли и Джош Бролин. Филмът разказва за трагични събития, разиграли се на най-високия връх на света през 1996, когато загиват 8 алпинисти.