Бивши стопански ръководители от Габрово заявиха подкрепа за Кирил Добрев заявиха
Секция: ПОЛИТИКА
29 Септември 2014 14:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бивши стопански ръководители от Габрово заявиха подкрепа за Кирил Добрев заявиха

/КРОСС/ Солидната си подкрепа за водача на листата на "БСП лява България" в Габрово Кирил Добрев заявиха бившите стопански ръководители в града. Срещата бе по инициатива на бившите директори на заводи и предприятия в Габрово, които дълги години са били основни работодатели в региона.
Сред присъстващите на срещата с кандидатите за народни представители Кирил Добрев и Николай Григоров, бяха бившият директор на завод "Болшевик" - Христо Рохлев, на комбинат "Буря" - Дончо Беров, на фабрика "Петко Денев" - Иван Филипов, на промишления комбинат - проф. Тодор Тодоров, на комбината по телферостроене - Пеньо Рачев, на вълнено-текстилния комбинат "Георги Генев" - Цоньо Цонев, на комбината по строителство - Илия Илиев, на предприятието за хидропластична обработка на материалите - Георги Костов, на предприятие "Благоустройство и комунално стопанство" - Стефан Русев, на "Спортни имоти" - Людмил Добрев.
Открита и ползотворна дискусия проведоха бившите стопански ръководители в Габрово с водача на листата на социалистите Кирил Добрев. Те настояха за разкриването на нови работни места и за по-добра подготовка на кадри, особено за металообработването, машиностроенето и текстилната промишленост. Бившите стопански ръководители поискаха също по-активно участие на БСП при формиране на държавната политика, касаеща развитието на стратегическите отрасли на икономиката. Според бившите директори на водещи предприятия в Габрово, направеното от БСП по отношение на икономиката е важно и правилно, но е необходимо тази политика да продължи. "Габрово винаги е бил индустриален град и нашето желание е да възвърне своите позиции", категорични бяха присъстващите на срещата, които се обединиха около позицията, че именно кандидатът за народен представител Кирил Добрев и листата на "БСП лява България" са правилният избор за област Габрово.