Първанова: Бареков преговаряше с ДПС да стане новият Делян Пеевски и да го измести
Секция: ПОЛИТИКА
30 Септември 2014 07:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първанова: Бареков преговаряше с ДПС да стане новият Делян Пеевски и да го измести

/КРОСС/Председателят на НДСВ Антония Първанова поиска право на отговор заради реплика на лидера на "България без цензура" Николай Бареков. 

По време на гостуването си вчера в сутрешния блок на Нова телевизия Бареков заяви, че Антония Първанова буквално стоеше пред хотел във Варна, за да й предложа да стане партньор на ББЦ. Отказа се, защото искаше да води листата на България без цензура във Варна". 

Днес Антония Първанова категорично отрече думите на Николай Бареков и обясни поведението му с това, че е "доста изнервен от напускането на ключови фигури и структури от партията му".

"Между НДСВ и ББЦ няма политически и идеологически съвпадения, но най-шокиращото за нас бяха неговите хвалби, че води преговори с ръководството на ДПС, и по-скоро с определение фигури, поставени лица, за това да бъде новият Делян Пеевски и да го измести, и да се превърне в същия фактор за българския политически и икономически живот", заяви Първанова.

Аз съм казала и по-рано, че за нас разговорите с ББЦ са невъзможни, защото имаме несъвпадения - и политически, и идеологически, повтори тя. 

"Ние сме разговаряли за общото управление на страната, защото за нас политика и управление са две различни неща. От ръководството на НДСВ направихме консултации с почти всички политически партии, които в момента са регистрирани. Нищо специално за Бареков, той беше един от всичките", уточни Антония Първанова.