Моника Белучи красива и на 50
Секция: Шоубизнес
30 Септември 2014 10:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Моника Белучи красива и на 50

/КРОСС/Прелестната италианка Моника Белучи празнува юбилей. 

Олицетворението на красота, сексапил, елегантност и женственост празнува днес 50 години. 

Родената на 30 септември 1964 г. италианка е и много добра актриса, доказала се и на модния подиум, и с ролите си в „Малена" и на Мария Магдалена в „Страстите Христови", с играта си в „Дракула", „Матрицата", „Братя Грим", „Стреляй смело" и много други емблематични филми.

"Чувствам се приятно със себе си, но не защото съм красива. Една жена е уникална, когато е себе си, когато се чувства добре в кожата си, но това отнема цял живот." - казва Белучи. 

Италианката е родена на 30 септември 1964 г.

Италианката се появява за първи път на екран през 1990 г. в телевизионния филм Vita coi figli на Дино Роси.

Първоначално Моника Белучи започва да учи право в университета в Перуджа, но през 1988 г. се премества в Милано и подписва договор с модната агенция Elite Model Management. Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм. Говори свободно италиански, английски и френски и участва в продукции и на трите езика.

В продължение на 12 години бе омъжена за известния френски актьор Венсан Касел, от когото има две дъщери - Дева и Леони.

В свое интервю за Psychologies Моника Белучи споделя, че не обича шумните партита и безумно скучае на тях. Предпочита да се среща с приятели. „Имам нужда от истински, искрени отношения".
Актрисата твърди, че разпознава фалшивите хора за 2 секунди.

"Днес жените имат всички шансове да не стават „износени" с възрастта.Това е фантастично. С годините придобиваме сила, увереност, маниер на поведение, които не сме имали на 20. Жените на възраст носят в себе си едно особено могъщество. „Точно затова отказах кариера в Холивуд. Аз протестирам вътрешно срещу това как Холивуд използва жените - актриси. „Използва" е точната дума. Ако преминеш 40 - край, ти си второ качество. Затова не бих могла да живея там.", споделя актрисата.
Белучи признава още: "Никога няма да съм слаба. По натура съм доста мързелива. Обичам да похапвам. Това съм истинската аз и не смятам са ставам неистинска."

Актрисата признава, че част от нея е "демонстративно женствена. Майчинството е другата част от моята женственост. Обичам да играя с образа си, това е забавно - да играеш играта на страстта. А да бъдеш муза и източник на вдъхновение за фотографите и режисьорите е прекрасно."