Албум с неиздавани песни на Франк Синатра излиза през ноември
Секция: КУЛТУРА
01 Октомври 2014 12:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Албум с неиздавани песни на Франк Синатра излиза през ноември

/КРОСС/Нов албум на Франк Синатра с неиздавани песни ще бъде пуснат в продажба на 24-ти ноември, съобщава Контактмюзик.

Албумът Sinatra: LONDON включва над 50 нечувани до момента записи на легендарния певец, направени във Великобритания, и преработена версия на Sinatra Sings Great Songs From Great Britain. Това е единственият албум, който Синатра записва извън САЩ, а останалите песни в него са комбинация от изпълнения на живо, неизползвани парчета, записани за оригиналния албум и дори специални изпълнения за предаването Light Programme на радио Би Би Си от 1962-ра година с въведение към всяка песен от самия изпълнител.

В луксозната колекция от три диска и DVD са включени още изпълнения на живо за предаването The Show Band Show на радио Би Би Си и концерт в Раял Албърт хол от 1984-та година

В DVD-то са включени неиздаван до момента концерт от "Роял фестивал хол" през 1962-ра година и изпълнение на концерт в същата зала през 1970-а година на песента A Foggy Day.

Колекцията включва и книжка от 60 страници с ново есе, написано от продуцента, композитор, музикален издател, писател и режисьор Кен Барнс, който присъствал на култовите записи. Почитателите ще получат още ноти на песни, подробности за посещенията на Синатра във Великобритания и негови снимки, на които се наслаждава на живота в Лондон както на сцената, така и в града.