Търновалийски: В центъра на политиките на „БСП лява България" е човекът
Секция: ПОЛИТИКА
02 Октомври 2014 11:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Търновалийски: В центъра на политиките на „БСП лява България" е човекът

/КРОСС/ Час преди началото на митинга в подкрепа на левицата в парк „Белите брези" в Южен водачът на пловдивската листа с № 22 Георги Търновалийски и младежи - всички с червени тениски и листовки с „БСП лява България" - се срещнаха и разговаряха с пловдивчани.

Те настояваха за автографи, бъдещият депутат - широко усмихнат - се подписваше и благодареше за подкрепата им.

Паркът скоро почервеня - рекламни шапки с 22 цъфнаха като алени макове върху главите на млади и възрастни. Майки и баби се опитаха да приглушат игрите на деца и внуци, за да чуят думите от микрофона.

Там до Търновалийски вече бяха застанали колегите му кандидат-народни представители инж. Калин Милчев, доц. Атанаска Тенева, младият мениджър Красимир Трифонов, доц. Кирчо Атанасов, учителят Ивайло Димов и инж. Ангел Батаклиев.

"Изберете за кого да гласувате - за тези, които унищожиха малкия и средния бизнес и закриха стотици работни места, затвориха болници и замразиха социалните плащания, или за БСП, която е единствената политическа сила, загрижена за добруването на българите", с тези думи лидерът на социалистите от район Южен доц. Ангел Иванов, общински съветник, се обърна към множеството за подкрепа с № 22 на 5 октомври.

"Преди 1 година и 5 месеца застанахме на пътя на мизерията, на пътя на противопоставянето и омразата и въпреки смразяващата политическа обстановка повишихме минималната работна заплата, увеличихме всички социални плащания, разплатихме се с бизнеса, а той се отблагодари с внесени данъци и нови работни места - това доказва, че програмата ни не е празно обещание", припомни свършеното от БСП Георги Търновалийски, бивш зам.-финансов министър.

И продължи с аргументите защо на 5 октомври избирателите да гласуват с № 22 в интегралната бюлетина.

"В центъра на политиките на „БСП лява България" е човекът. В противовес на реваншистката и клиентилистка партия ГЕРБ, която насажда страх и чрез службашкия кабинет „Близнашки" постига целите си: уволнения, по-скъп ток, променен бюджет, нови заеми - и всичко това на гърба на народа. Гласувайте за доброто на България. За достоен живот в стабилна социална държава - с № 22", призова множеството Търновалийски.