Седем вземат ваучери по 100 лева от играта за Лудогорец на „Еврофутбол“
Секция: СПОРТ
02 Октомври 2014 11:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Седем вземат ваучери по 100 лева от играта за Лудогорец на „Еврофутбол“

/КРОСС/ Седем щастливци - три жени и четирима мъже, спечелиха по един ваучер от 100 лева от магазини за спортни артикули, след като познаха точния резултат на сблъсъка между Лудогорец и Реал Мадрид във Фейсбук играта на „Еврофутбол", която се провежда от началото на тази седмица и ще продължи до 09.12.2014 г., когато е последният мач на разградчани в груповата фаза на Шампионска лига.

Ето и имената на щастливците от първия кръг на инициативата:
- Нина Мътарова, от с. Тополово, обл. Пловдив;
- Пламен Козарев, от гр. София;
- Светлана Кънчева, от гр. Русе;
- Георги Петров, от гр. Русе;
- Мартин Бъркашки, от гр. Русе;
- Лазарина Тихомирова, от гр. София;
- Георги Георгиев, от гр. Радомир.

От днес до 22.10.2014 г. тече и вторият кръг на играта - „Познайте крайния изход на Лудогорец-Базел". Участието в нея е безплатно и не е обвързано със залог. За да се включи, всеки трябва да попълни регистрационната форма, както и да даде съгласието си чрез приложението да бъдат изтеглени данни, налични в профила му във Facebook. Той е длъжен да се запознае с правилата преди да направи своята прогноза. Участникът ще има възможност да даде предвиждане за всеки един от сблъсъците на Лудогорец до края на годината само във Фейсбук страницата на „Еврофутбол" - https://www.facebook.com/Eurofootball.BG, като за всеки двубой организаторът ще поставя ново условие (вид прогноза).
В играта имат право да участват всички физически лица, навършили 18 год., като може да се играе по един път за всяка от срещите.

Най-големите познавачи ще получат награди: те са два вида - за всеки кръг, по седем броя ваучери на стойност от 50 лв. и 100 лв., определяни чрез жребий между позналите и големи награди, три лаптопа Toshiba Satellite L50-B-16Q за участниците с най-голям брой натрупани точки от всички кръгове, отново избрани на случаен принцип.

За верни отговори се считат официално обявените резултати за конкретните срещи от „Еврофутбол" на сайта: www.eurofootball.bg.