Домусчиев: Марселиньо не е по-слаб играч от Кристиано Роналдо
Секция: СПОРТ
02 Октомври 2014 11:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Домусчиев: Марселиньо не е по-слаб играч от Кристиано Роналдо

/КРОСС/ "Трудно е, Реал играха с повече от 11 души", каза собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев след 1:2 от Реал Мадрид.

"Тъжен съм, защото пак видяхме, че светът на богатите не е за за нас, бедните. Продължаваме да преследваме целите си, а те са - победи над Ливърпул и Базел. Борбата ни е за второто място. Аз знаех, че момчетата ще играят добре. Говорихме си на обяд, че от този мач няма какво да загубим, а само можем да спечелим. Знаех, че резултатът срещу нас няма да е галактически. Стана ми много болно за момчетата - играят добре, а губят. След мача отидох до автобуса на отбора, а отпред фенове ми искаха автограф. Казах им "Извинете, аз не съм играл". Мисля, че спечелихме симпатиите на много хора", добави Домусчиев.

За него всички играчи са като деца, а Марселиньо в очите му е не по-слаб играч от Кристиано Роналдо. Босът призна, че Шампионската лига е превзела мислите на футболистите и на тях просто не им се играе в родното първенство.

"Очаквам обаче да си изкараме яда върху Славия", каза още Домусчиев. Той сподели също, че хората от Реал са останали много доволни от гостоприемството, което им е било оказано в България.

"Аз по принцип съм добър домакин като всеки българин. Българите сме така - може да гладуваме после една седмица, но за госта ще извадим всичко на трапезата", допълни собственикът на Лудогорец пред ТВ7.