КТ "Подкрепа" поиска смяна на квесторите на ТБ "Виктория"
Секция: ИКОНОМИКА
02 Октомври 2014 12:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
КТ "Подкрепа" поиска смяна на квесторите на ТБ "Виктория"

/КРОСС/От КТ "Подкрепа" подкрепяме безусловно искането на служителите на ТБ "Виктория" ЕАД за незабавна смяна на квесторите, назначени в тази банка. Това заявяват от синдиката на д-р Константин Тренчев, съобщава "Дарик".

На 29.09.2014 г. от името на президента на синдикалната организация бе поискано организиране на среща с Нели Кордовска - понастоящем изпълняваща функциите на ръководител на управление "Банков надзор" в БНБ, на която да бъдат обсъдени някои проблеми, изложени от ръководството на синдикалната секция в централата на ТБ "Виктория" ЕАД към КТ "Подкрепа" и негово искане, отправено в официално писмо до БНБ, заявяват синдикалистите.

На 1.10.2014 г. секретарката на Нели Кордовска насрочи срещата за 15.00 ч. на 02.10.2014 г., но малко след това я отмени, като препоръча да се обърнат по този въпрос към управителя на БНБ -Иван Искров.

"Поради отказа както на Нели Кордовска, така и на Иван Искров да се срещнат и разговарят с представители на КТ "Подкрепа" и на служителите в ТБ "Виктория" ЕАД, което за пореден път е индикация за явно нежелание за поемане на отговорност от страна на БНБ по въпроси от нейната изключителна компетентност, публично заявяваме, че подкрепяме безусловно искането на служителите на ТБ "Виктория" ЕАД за незабавна смяна на квесторите", категорични са синдикалистите.