Пловдивско село се сдоби с нова пързалка
Секция: ПОЛИТИКА
03 Октомври 2014 20:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пловдивско село се сдоби с нова пързалка

Пловдив /КРОСС/ В центъра на пловдивското село Церетелево вече има нова пързалка за децата. Тя е подарък от кандидатите за народни представители от „БСП-лява България" от 17 МИР- Пловдив област. Кметският наместник Василка Кирашка обясни, че в началото на предизборната кампанията е помолила представителите на БСП да направят дарение, от което селището има нужда и най-вече децата. Тя уточни, че според нея е много по-важно да остане нещо за спомен в селото и радост за децата, от колкото да се правят предизборни събрания или да се правят митинги.

В деня на национален траур, предвидените тържества с деца в парка на селото бяха отложени и подобаващо работниците, които монтираха модерната пързалка, заедно с кандидатите за народни представители Галин Дурев и Атанас Тумбалев, отдадоха почит на загиналите при взривовете в село Горни лом.
Въпреки това, двете деца, които минаха по центъра на селото решиха веднага да изпробват новото съоръжение, което вече е част от композицията на по-старите въртележки, поставени в зелената площадка.
Освен сега, бъдещите народни представители от БСП-лява България се ангажираха и за в бъдеще да помагат на селата от община Съединение, както и в другите общини в региона. Следващата стъпка ще бъде изграждането на детска площадка в селото, на която ще може да се играят различни видове спорт.