Бригс събори Кличко във водата (видео)
Секция: СПОРТ
09 Октомври 2014 11:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бригс събори Кличко във водата (видео)

/КРОСС/ Известният американски боксьор Шанън Бригс изневиделица се появи на тренировката на световния шампион в тежка категория Владимир Кличко във Флорида, съобщи Fight News.

В момента украинският боксьор е във Флорида и активно се подготвя за боя с Кубрат Пулев, който ще се състои на 15 ноември в Хамбург.

На видеото се вижда въпросния инцидент, в който Бригс обръща във водата Кличко.

Докато Владимир плува на дъска за сърф, Бригс се появява изневиделица с моторна лодка, а негов приятел снима случващото се. Образувайки вълни около Кличко, Бригс крещи «Чакам те на ринга!». В отговор на агресивния американец, Кличко му отвръща в отговор: «Ти пресече линията», но в последствие губи равновесие и пада във водата.

Напомняме, че от пролетта на 2014 г., Бригс всячески се опитва с най-различни начини да убеди Кличко да излезе с него на ринга и да си премерят силите. Един път американският боксьор замери украинеца с обувка, друг път хвърли по него тениска, а направо веднъж нахлу в тренировъчната зала, където Кличко усилено тренирал.

Неотдавна в интернет се появи видео, в което се вижда, как Бригс нахлува в закусвалня и проваля закуската на Кличко, като обеща да го нокаутира на ринга...

video:https://www.youtube.com/watch?v=6nyoof_Pm8U