София Лорен разказва за връзката си с Кари Грант
Секция: Шоубизнес
20 Октомври 2014 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
София Лорен разказва за връзката си с Кари Грант

/КРОСС/Месец след като националната киноикона на Италия София Лорен навършва 80 години, световните средства публикуват част от мемоарите на актрисата "Вчера, днес и утре - моят живот", които предстоят да излязат на книжния пазар само след няколко седмици.

Лорен представи книгата си по повод юбилея си. В нея тя разказва как от бедно момиче се е превърнала в богата звезда и вади стари снимки, писма, бележки от звезди.

В първия том на автобиографията си актрисата разкрива интимни факти от любовния си роман с американския си колега Кари Грант, разгорял се на снимачната площадка през 1957 г.

80-годишната Лорен разказва, че Грант, който бил 30 години по-възрастен от нея и женен за трети път, я помолил да се омъжи за него, докато двамата се снимали в приключенския филм "Гордост и страст". Всеки ден преди снимки американският мачо ѝ изпращал букет с писъмце, в което пишел, че тя винаги ще бъде в неговите молитви.

В това време София Вилани Чиколоне се готвела да се омъжи за продуцента на филма Карло Понти и ѝ се наложило да направи тежък избор, който щял да определи нейното лично бъдеще и кариерата ѝ. В края на краищата красавицата избрала сънародника си Понти, който станал неин съпруг и ментор, наложил ѝ звучния псевдоним София Лорен и я заставил сериозно да се заеме със сценични изкуства и самообразование.

Покрай историята с любвеобилния Кари Грант в биографията, София Лорен разказва и за тежкия си пубертет, за трудностите, притиснали младата и никому неизвестна Софи по прякор "Четката за зъби", за просенето на храна от американските войници и за своя нелек път към славата.