Няма наказани за побоя над племенника на президента
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Октомври 2014 12:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Няма наказани за побоя над племенника на президента

/КРОСС/Полицията в Благоевград приключва днес дисциплинарната проверка по скандала със Светослав Плевнелиев, племенник на президента Росен Плевнелиев, предава "Струма". Комисията е установила, че младежът не е бил бит по време на ареста, но пък са констатирани известни пропуски при оформяне на документацията по време на задържането му, заради което ще бъдат наказани 2-ма полицаи.

Пред бТВ Светослав разказа, че след като е бил закаран в полицейското управление при него влязал полицай, който го попитал дали той е "отворкото", който отказал да подпише акта, че е минал на червено. Веднага след това последвал удар. "Попитах го дали така щеше да ме удари, ако не бях с белезници и той ми отговори да", припомня си президентският племенник. Той бе категоричен, че през цялото време на задържането си нито веднъж не е споменавал кой е чичо му.

Според сведенията на униформените обаче, при задържането си Светослав се е държал "предизвикателно", наричал ги "смешници", което според тях било и причината за задържането му.