Младеж загина, а трима са ранени в катастрофа край Добрич
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Октомври 2014 13:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Младеж загина, а трима са ранени в катастрофа край Добрич

/КРОСС/ 17-годишен младеж загина в катастрофа по пътя Добрич-Генерал Тошево, информират от Областната дирекция на МВР. Той е бил на задната седалка на автомобил, който катастрофирал вчера в 21.00 ч. на около 500 м след разклона за село Царевец, в посока Добрич.

Съобщение за случая е получено на телефон 112. Пристигналите на място екипи установили, че лек автомобил „Мерцедес", управляван от 29-годишен добричлия без шофьорска книжка, се е блъснал в крайпътно дърво. Според данните, водачът е загубил контрол заради несъобразена скорост и се е ударил в дървото с дясната част на колата, където на задната седалка се намирал 17-годишният, който е загинал на място.

В колата са се возили още двама младежи. 26-годишен, който седял отпред, е настанен в реанимацията на МБАЛ-Добрич с черепно мозъчна травма, счупен таз, в кома и с опасност за живота. Возещият се на задната лява седалка в автомобила е под наблюдение в отделението по неврохирургия, без опасност за живота.

Шофьорът също е в реанимацията с коремни и гръдни контузии, без опасност за живота. Изпробван е за употреба на алкохол, като резултатът е отрицателен. По случая се работи в условията на досъдебно производство.