"Лудогорец" излиза срещу "Базел" в мач на честта
Секция: СПОРТ
22 Октомври 2014 07:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Лудогорец" излиза срещу "Базел" в мач на честта

/КРОСС/ Българският шамопион "Лудогерец" излиза тази вечер, от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски", срещу швейцарския първенец "Базел" в третия си мач от Шампионската лига. Българският отбор записа две загуби с по 1:2 от "Ливърпул" и "Реал" (Мадрид) в група В.

Сега Козмин Моци и компания нямат какво да губят, напротив, биха могли да вземат сладък реванш от Базел. Тимът, който ги препъна в миналата кампания на входа за Шампионската лига. Швейцарците несъмнено са корав съперник, с опит в надпреварата. Затова в разградския тим засвидетелстваха, че очакват именно срещу Базел да е най-трудният двубой на тима до момента.

"Базел" има две победи в двата си мача с "Лудогорец".
Швейцарският шампион вече имат три точки в актива си след победата с 1:0 срещу "Ливърпул" в миналия кръг и ще вземе сериозно предимство пред българския отбор, ако не загуби двубоя в София. Евентуален успех пък значително ще увеличи шансовете на "Базел" за второто място с оглед на това, че за "Ливърпул", който също има три точки, предстоят две срещи с големия фаворит "Реал".