Сестрата на Борисов: Петър Москов се е устремил към поста на здравен министър
Секция: ПОЛИТИКА
22 Октомври 2014 08:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сестрата на Борисов: Петър Москов се е устремил към поста на здравен министър

/КРОСС/ "Аз смятам, че правителство трябва да има, но трябва и да се види на каква цена би могло то да бъде създадено. Един такъв кабинет обаче трябва да е основан на програми и принципи, а не просто на базата да има управление, което да е безпринципно." Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" д-р Красимира Иванова, сестра на Бойко Борисов.

Според нея не е било нужно Бойко Борисов да участва още от началото на преговорите с другите парламентарно представени партии.

"Нужно е освен лидерите на партиите да се срещат и да си говорят, нужно е и хората на по-ниски нива да се срещат и да дебатират по важните за държавата теми, защото един лидер не може да е навсякъде и да решава всички проблеми", категорична бе тя.

Сестрата на лидера на ГЕРБ отбеляза, че никога не му е давала съвети на политическа тематика и когато се чуват си говорят обикновено на лични теми.

Според нея с държанието си в преговорите с ГЕРБ и агресивното си поведение от месеци насам Реформаторският блок се опитват да си осигурят определени министерски кресла в бъдещото правителство и изказа предположението си, че Петър Москов от блока може би се е устремил към поста на здравен министър.

Д-р Красимира Иванова посъветва брат си в евентуалния си бъдещ мандат да бъде малко по-мнителен и да не се доверява чак толкова на хората от кръга около него, защото в предишния си мандат той се е опарил именно от предоверяването си към определени личности, които не са оправдали доверието му.

"Аз не съм честитила на брат си поредната победа на партията му, а ще го направя, когато и ако той успее да състави едно правителство на принципна основа и от специалисти на различните постове, които да си свършат по най-добрия начин работата", завърши д-р Красимира Иванова.