"Лудогорец" блокира зоната около националния стадион
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Октомври 2014 08:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Лудогорец" блокира зоната около националния стадион

/КРОСС/ Традиционно ограничение на движението на частни автомобили около националния стадион "Васил Левски" ще има заради втория домакински мач на "Лудогорец" от Шампионската лига. Двубоят с "Базел" е от 21.45 часа тази вечер.

От 7 часа до приключване на мача по алеите около стадион "Васил Левски" няма да могат да паркират автомобили. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства на моста пред националния стадион и по ул. "Ген. Гурко" от 12 до 24 часа. Тогава част от зоната ще стане паркинг за участниците и гостите на мача.

От 20.45 часа до края на мача при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на градския транспорт по ул. "Ген. Гурко", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Яворов".

Метрото ще работи до 1 часа, а с удължено работно време ще са тролей номер 2, трамваи 10, 12 и 18 и автобусни линии № 76, 94, 280 и 604.