Samsung Galaxy K Zoom на половин цена в онлайн магазина на Мтел
Секция: Технологии
22 Октомври 2014 10:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Samsung Galaxy K Zoom на половин цена в онлайн магазина на Мтел

/КРОСС/ От 23 октомври всички клиенти на е-магазина на Мтел ще могат да закупят смартфона Samsung Galaxy K Zoom на половин цена. Промоцията е валидна през следващите две седмици както за покупка в брой, така и на изплащане с тарифни планове Мтел Трансфер.

Samsung Galaxy K Zoom e удостоен с наградата за европейски смартфон фотоапарат за 2014-2015 година от Европейската асоциация за образ и звук (EISA), заради отличните му технически параметри. Устройството е перфектното съчетание между смартфон и фотоапарат, което би задоволило и най-взискателните любители на снимките със своята 20,7-мегапикселова камера и Xenon & LED светкавица. Операционната система на Samsung Galaxy Note K Zoom е 4.4.2 Kit Kat, размерът на дисплея е 4.8" HD Super AMOLED, а резолюцията - 1280x720 пиксела.

Android почитателите могат да намерят K Zoom в онлайн магазина на Мтел на цени от 299,95 лева в брой или 13,40 лева на месец с тарифен план Мтел Трансфер XL, при сключване на договор за срок от две години.

Доставката на всички стоки, закупени от електронния магазин на Мтел за цялата страна, е безплатна. Освен това, клиентите могат сами да изберат начина на плащане - чрез наложен платеж или в Мтел магазин.

За всички въпроси, свързани със смарт устройства, Мтел предлага консултация на телефон 088 1881. Смарт линията е достъпна всеки ден от 08:00 до 21:00 часа.