На гости на граф Дракула в нощта на HALLOWEEN
Секция: Шоубизнес
22 Октомври 2014 11:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
На гости на граф Дракула в нощта на HALLOWEEN

/КРОСС/ Октомври дойде, за да го изпратим и тази година с подобаващо кърваво парти по случай празника на Вси светии. На 31 октомври, когато падне нощ и луната блесне, пред YALTA CLUB ще се сблъскаме с най-страшните си кошмари. Една легенда ще оживее пред очите ни - легендата за зловещ владетел, живял недалеч от тук - жив мъртвец, който не диша, но мисли, ловува и убива. Граф на име Дракула, с кървави очи, зловеща усмивка и остри зъби, жаден за безсмъртие и прясна кръв.

На 31 октомври YALTA CLUB кани всички в нощта на тематично Хелоуин парти "Find what you love and let it kill you" с един призив - убий идола си. Ако това е Жената котка, нека бъде с надрано лице, ако ли пък е Супермен - нека наметалото му бъде скъсано, а очите - насинени. За чудовищното настроение в ROOM 1 ще се погрижат STEFAN POPOV, RUNO и PAVEL PETROV, a в потънало в непрогледна тъмнина подземие на ROOM 2 ще ви посрещнат момчетата от TAKEOVER - LIUBO URSINY, VALDY, PHILIP CHERNIKOV.

Пригответе се за близка среща от втория вид с Дракула в навечерието на 31 октомври, когато мракът ще ви скове в тих ужас и ще събуди най-големите ви страхове.

Билети могат да бъдат закупени в YALTA CLUB.