До два месеца ще приключи разследването срещу Марешки
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Октомври 2014 12:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
До два месеца ще приключи разследването срещу Марешки

/КРОСС/Бързото досъдебно производство, водено срещу Веселин Марешки за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, е преобразувано в досъдебно производство, съобщиха от Районната прокуратура във Варна.

Досъдебното производство следва да приключи в рамките на законоустановения двумесечен срок. Причина за това е по-големия обем процесуално следствени-действия, които е необходимо да бъдат осъществени за цялостното изясняване на обстоятелствата по делото.

Аптечният бос беше задържан на 15 октомври във Второ районно във Варна, след като часове по-рано се сби с общинския съветник Костадин Костадинов, който е и директор на Историческия музей в Добрич, припомня БГНЕС.

Костадинов бе с насинено око, за което си е извадил медицинско и сега съди Марешки. Аптечният бос се намеси в имотен спор между бивши съпрузи кой да взема наема от пицария на улица "Студентска", която отдават под наем. Марешки взел страната на жената, която е негова позната. По време на заформилия се уличен скандал се наложило няколко пъти да бъде викана полиция.

По време на скандала на ул. "Студентска" присъствал и общинският съветник Костадин Костадинов, който се оказал познат на една от страните в спора. Така се стигнало до физическа саморазправа между него и Марешки.