Бареков се разведе тайно
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Октомври 2014 14:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бареков се разведе тайно

/КРОСС/ Николай Бареков вече не е женен, научи от свои източници „Мироглед". Той се е развел тайно по взаимно съгласие със съпругата си Евгения в Брезнишкия районен съд. Решението на местните магистрати е от 30 юли тази година.
Каква е причината Бареков да се развежда в Брезник не е ясно. Предполага се, че целта му е била раздялата да остане тайна. Разводът между него и Евгения обаче идва няколко дни след като на бял свят се появил вторият син на лидера на ББЦ Александър, който е плод на любовта му с Мария Календерска.
Николай Бареков и Евгения вдигнаха сватба през 2008-ма година. Пищната церемония бе в Пловдив. 2 години по-рано, новоизгрелият политик се венча с половинката си пред общината, а после повтори ритуала в църква. На подписа му кумуваше лично Бойко Борисов.
От любовта на Николай и Евгения още преди сватбата се роди Николай младши. След няколко месеца брачно щастие обаче семейството на Бареков започна да се разпада. В жълтите издания се появи информация, че съпругата му Евгения вече не крие, че отношенията им с устатия журналист са много лоши. Причината за кризата в брака им били зачестилите кръшкания на Бареков с манекенки и фолк певици. Наследничката на заможен пловдивски род, Евгения свалила всички снимки със съпруга й от профила си във Фейсбук. Дори премахнала статуса „Омъжена".
От края на юли Бареков вече е напълно свободен. Засега обаче няма индикации за сключване на нов брак между него и майката на второто му дете Мария Календерска.