Трайчо Трайков: Тройната коалиция между ГЕРБ, РБ и ПФ е достатъчна
Секция: ПОЛИТИКА
23 Октомври 2014 08:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Трайчо Трайков: Тройната коалиция между ГЕРБ, РБ и ПФ е достатъчна

/КРОСС/ "Тройната коалиция - между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт - е достатъчна и не следва да се търси допълнително разкрасяване. Патриотичният фронт е по-добрият участник", коментира в студиото на "Добро утро, България!" по TV7 Трайчо Трайков.

Той подчерта, че целта на втория кръг от разговори е общите разбирания на партиите да бъдат детайлно разписани. "Ако останат по подразбиране нещата, това е гаранция за неуспех", категоричен беше Трайков.

Той коментира и оповестената от БНБ част от одитния доклад за състоянието на КТБ с думите, че когато се търси извънредно законодателство, значи държавата не функционира добре.

"Не може индивидуални проблеми да се решават с промени в законодателството. Въпреки че казусът е сериозен, може да се намери системно решение", отбеляза той и добив, че от БНБ удобно "хлъзват" решението на проблема към Народното събрание.

"Не сме чели закона на Йордан Цонев и Делян Пеевски за КТБ, но не смятаме, че ще е достоен за подкрепа", категоричен е Трайков.